Om oss

Varför välja oss?

Välj certifierade arborister som har lång erfarenhet

Vi erbjuder många av samma tjänster som våra konkurrenter, till exempel beskärning, gödsling och avlägsnande av träd. Ibland är våra priser högre för samma mängd arbete. Så vad erbjuder Sequoia Trädvård som andra trädvårdstjänster inte kan erbjuda? Kunskap, erfarenhet och expertis!

Som konsument måste du vara medveten om att det finns många självutnämnda “arborister” med en pickup truck och motorsåg. Men det som definierar Sequoia Trädvård som branschledare är vårt engagemang för att dela med oss av kunskapen om träd till våra kunder och öka vår egen kunskapsbas för att kunna erbjuda den bästa vården för dina träd. Vi kommer att dyka upp på din plats med toppmodern utrustning och professionell personal.

Sequoia Trädvård anställer “certifierade arborister”. De är de bästa i branschen. Så enkelt är det. Om andra företag säger att de är certifierade, eller bevis på certifiering. Vi är lyckligt lottade som har 5 certifierade arborister i vårt team. Lägg skötseln av dina träd i händerna på ett utbildat proffs.

Arborist i Malmö

Ett lönsamt val

Sequoia Trädvård kanske inte är det billigaste alternativet du hittar när du ska välja ett företag att anlita för din trädvård, men vi kommer att ge dig bästa möjliga service. Vi är ofta uppbokade flera veckor i förväg och vi arbetar bara med kunder som värderar att få ett jobb utfört med kvalitet av tränade och certifierade proffs.

Vi har försäkring

Självklart har vi försäkring så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Samtidigt som vi självklart är extremt försiktiga med vår omgivning när vi är ute och sköter vårt arbete.

Kunden i fokus

På Sequoia Trädvård håller vi oss till en etisk kod som säkerställer att våra kunder behandlas väl och rättvist. Vi servar kunder i hela Skåne. Välkommen att läsa den etiska koden nedan. När du är redo att komma igång med våra tjänster, ring oss.

Vi bryr oss om dina träd!

Vårt team tillhandahåller professionella trädvårdstjänster och växthanteringsprogram så att ditt landskap ser vackert ut.

Vi bryr oss om dina träd!

Vårt team tillhandahåller professionella trädvårdstjänster och växthanteringsprogram så att ditt landskap ser vackert ut.